Ankara'da araç kullanıcısı olmak.

Otocase.com Kullanısının Mektubu;

Ankara'da araç kullanıcısı olmak;

Ankara'da yaşıyorum ve 2011 yılında yeni bir araç aldım, daha önce hep ikinci el araçlarım oldu. Sürekli sanayideydim, hatta 2010 yazı bana sıfır araç aldıran o günleri hiç unutmuyorum, sanayide bir sürü ustaya görüdüm, hararet sorununu bir türlü çözemedi kimse ve yaklaşık 1000 TL para harcadım. En sonunda 45 tl lik müşür imiş sorun ama bana pahalıya mal oldu.

Dediğim gibi o sene aracımla ilgili yaşadığım  sorunlar bıktırdı ve sıfır araba aldım. Sıfır araba alınca mecburen 2 sene yetkili servise gittim, bu seferde yüksek bakım fiyatlarından bezdim. Altı üstü filtreler ve yağ değişimleri için dünyanın parasını alıyorlar.

Nihayet  garantisi bitti ama şimdi de hangi servise gideceğim meselesi çıktı. Eski tecrübelerimle artık sanayiye karşı bir önyargım vardı. O kadar çok servis var ki, hangisi güvenilir, bir sorun çıktığında daha önce yaşadığım gibi ordan oraya dolaşacakmıyım endişesi vardı.

Yetkili servis pahalıydı ama konforlu, temiz, ilgililerdi. Aynı şekilde temiz, titiz, müşteri memnuniyetine önem veren özel servis bulmak lazımdı. Tabi herkezin yaptığı gibi bende önce yakın çevreme sordum, tanıdık var mı? diye, birkaç yere gittim ama beğenmedim. Etraf yağ pas içinde, ustanın biri arabayla ilgilenirken birden işini bırakıyor yandaki araçta uğraşan ustaya yardım ediyor.

Sonra internetten bir araştırayım dedim, formlar, yorumlar derken www.otocase.com sayfasına rastgeldim, Ankara firmasıymış şansıma, bu tür güzel şeyler hep İstanbul'da olurdu zira. Neyse; aracın bilgilerini giriyorsunuz, marka-model-tür-yıl gibi sonra yaptırmak istediğin işlemi seçip açıklamanızı yapıp gönderiyorsunuz yani  iki dakika sürmüyor.

Birkaç saat içinde servisler sorununuzla ilgili fiyat teklifleri gönderiyor. Teklif gönderen firmaları sayfa içersinde görebiliyorsunuz. Resimlerine baktım tek tek inceledim,  tamda benim istediğim gibi oto servislerdi. Büyük, Temiz, titiz, müşteri bekleme salonları olan güven veren yerlerdi. Tekliflerden uygun olanı seçtim www.otocase.com üzerinden online randevuyu aldım. Aracımı götürdüğümde sağolsunlar otocase'den gittiğim için ayrıca ilgilendiler.

Ankara' da araç sahibi olmak artık daha zevkli.

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar