Araç bakım sektörüne yeni bir soluk, otocase.com

 

Aracımızla ilgili yaşadığımız bir sorunu İnternette, form sayfalarında mutlaka en az bir defa soruşturmuşuzdur. Elektronik ticaretin yaygınlaşmasıyla, çalışanlar birçok ihtiyacını artık internet üzerinden karşılamaktadır. Bu alışkanlık ülkemiz  insanını, mal ve hizmet alırken daha seçici, müşteri memnuniyetini gözetir, şikayet veya tavsiyelere daha duyarlı hale getirmiştir.

Artık günümüz koşullarında internet,  özellikle çalışan kesimin vazgeçilmez bir parçası oldu denilebilir. Otomotiv sektörüne yönelik olarakta  internet üzerinde birçok çözüm ve kolaylık bulmak mümkün.

Kimimizin dişinden  tırnağından arttırarak aldığı, kimimizin hayallerinin parçası olan, neredeyse  ailemizin  bireyi olan, bir anlamda canımızı emanet ettiğimiz arabamız;

Onu kullanmak zevkli ve konforlu, ancak bazı durumlarda bizi ekonomik olarak zorladığı da bir gerçek. Can güvenliğimiz açısından bakımına özellikle dikkat etmek ve sürekli olarak ilgilenmek çok önemli

Arabamızın bakım veya  arızalarında götürdüğümüz bir servisimiz  ya da ustamız mutlaka vardır. Ama kritik konu bu gibi yerlerden aldığımızı hizmetin kalitesidir.

İşte tam da bu konuda, yenilikçi bir yaklaşımla Ankara’da hizmete giren www.otocase.com , araç kullanıcısını,  aracıyla ilgili uzman, yetenekli, donanımlı, müşteri memnuniyetine önem veren oto servisleriyle buluşturan bir sistem geliştirmiştir. Verilen servis hizmetinin işçilik ve parça olarak garantisi, yapılan işin arkasında durabilmek, müşteri memnuniyetine önem verebilmek çok önemli olmuştur artık. Buda konusunda uzman, müşteri memnuniyetini paranın önünde tutan servislerle mümkündür.

Hangi servise gideceğini bilmeyen, gittiği servisten memnun olmayan araç kullanıcısı otocase.com üzerinden aracıyla ilgili talebini hızlı ve pratik şekilde girerek bu hizmeti sağlayacak otocase.com anlaşmalı oto servisler  tarafından hizmet teklifleri alarak tercihini yapabilecektir.

Araç kullanıcısının hayatını kolaylaştıran Otocase.com; tamir bakımoto serviskaporta&boyaoto elektrikotogaz dönüşüm-bakım, gibi hizmet türlerinde araç sahiplerine güvenli, pratik ve ekonomik çözümler sunmaktadır.

Sistemi kullanmak gayet basit, aracınızla ilgili bir sorunuz var;  www.otocase.com sayfasına girdikten sonra; Aracınızla ilgili kısa talep formumuzu doldurur, ihtiyacınızı bizimle paylaşırsınız. Otocase hizmet talebinizi, uygun olan hizmet veren oto servisler  ile paylaşır. Tekliflerini  en fazla 24 saat içinde, çoğunlukla birkaç saat içinde gönderirler. Karar vermeden önce servislerin bilgilerini, yorum ve puan bilgilerini mutlaka  incelemelisiniz. Beğendiğiniz bir teklif olursa, istediğiniz zaman seçer, iş bitiminde de ödemeyi servisinize yapabilirsiniz. Hizmet sonrası mutlaka yorum ve puanla değerlendirmenizi yapmalısınız.

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar