Aracımı nerede tamir ettirmeliyim ?

Ankara da yaşıyor ve aracınız varsa mutlaka otomobil ile ilgili servise de ihtiyacınız var demektir. Peki, aracınızın bakım ya da arıza gibi durumların da aracınızı nerede yaptırabilirsiniz?

Genelde insanlar ya tanıdıklarının gittiği servislere gidiyor ya da sanayiye girerek görsele dayalı bir servis seçiyorlar. Peki gerçekten uygun fiyat alabiliyor musunuz ? Maalesef bazı servisler ve merdiven altı, kara sanayi olarak adlandırılan servisler yüzünden kimi zaman kötü ve pahalı senaryolar ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Peki biz ne yapıyoruz ? Sizin adınıza istediğinizişlemler için fiyat alıyor ve size karşılaştırma şansı tanıyoruz. Bu sayede sizde yapılacak işlemin gerçek değerini görebilmenizi ve bu sayede doğru hizmeti, doğru serviste, doğru fiyata yapmanızı sağlıyoruz. Çalışma alanlarımız şu an için Ankara ilinde ki; şaşmaz oto sanayi servisler, ostim oto sanayi servisler, mamak oto sanayi, ivedik organize sanayi ve daha bir çok bölge. Bunları yaparken kesinlikle kullanıcılardan bir ücret talep etmiyoruz. Sizde doğru sonuçlar için  www.otocase.com sitesini kullanın karlı çıkın.

 

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar