Aracınızın ömrünü nasıl uzatabilirsiniz?

Bu yazıyı okuyorsanız ya yeni bir araç aldınız yada kullanmakta olduğunuz aracınıza nasıl daha iyi bakabileceğinizi merak ediyorsunuz demektir. Uzun ömürlü ve sorunsuz bir araç kullanmak için sizlinde yapmanız gereken bazı şeyler var.

  • Öncelikle aracınıza bindiğinizde mutlaka motorun kısa bir sürede olsa ısınmasını ve yaşlanmasını beklemelisiniz.
  • Dizel araçlarda aynı şekilde istop etmeden önce bir süre beklemeniz motorunuz için daha iyi olacaktır.

Araç bakımı çok önemli;

Aracı mutlaka km ya da yıl bakımlarını düzenli yaptırmalısınız. Peki, doğru bakımı yaptırıyor musunuz? Burada en önemli unsur doğru servis ya da usta ile çalışmaktır. Aracı ne kadar iyi tanırsa o kadar iyi bakacak ve öngörüde bulunabilecektir. Doğru servisi bulamıyorsanız otocase.com olarak ankara özel servis bünyesinde aracınızın bakımını güvenle ve uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz. Yağ değişimlerinde mutlaka yağ filtresi değiştirilmelidir. Aracınızın markasına uygun yağ kullanmakta önemli evet servislerden almak pahalı olabilir ama piyasada satılan belli başlı kendini ispatlamış markalar dışında ucuz diye çıkmamak gerekir.

Aracınızı Nasıl kullanıyorsunuz?

Aracınızı mutlaka devirli kullanmalısınız bu motor ömrünü uzatacağı gibi yakıt konusunda da yüzünüzü güldürecektir.

Yakıtınız güvenilir mi ?

Ankara’da birçok petrol bayisi var ve baktığınızda ücra ya da sanayiye yakın yerlerde 40,50 kuruş fiyat farkları görmektesiniz. Bir gün merak ederek bu bayilerin birine Nasıl oluyor da siz daha ucuz satıyorsunuz dediğimiz de bize verdikleri cevap; kullanılan yakıtın daha kalın olduğu yönündeydi yani kısaca kalite farkı çıkıyor buda zaman içinde motorunuza zarar verebilmektedir.

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar