Çocuk Kilidinin Önemi

Çocuklar yaşamın en değerli varlıkları ve onları korumakta en büyük görevlerden biri.

Aracınızda çocuklarınızla birlikte yola çıkarken bazı önlemleri alarak kaza anında onların hayatını tehlikeye atmamış olursunuz.

Çocuk kilidi gelişen teknolojiyle beraber artık araçların içinde ekstra bir aksesuar olarak görülmüyor. Yeni piyasaya sürülen araçların tümünde bulunan kilit sistemi çocukların güvenliğini en yüksek seviyede sağlama hedefleyerek geliştirilmiş.

Ülkemizdeki kazaların nedenleri arasında ihmalkarlık da yer alır. Çocuk kilidi arızaları ihmallerden dolayı aksatılmamalıdır. Çünkü sonrasında büyük çaplı kazalar ve can kaybı yaşanabilmektedir.

Çocuk Kilidi
 

  • Çocuk kilidi araba hareket halindeyken arka koltukta bulunan çocukların güvenliğini sağlamak ve kapılarla olan temaslarında olası kazaları önlemek amacıyla geliştirilmiştir.
     
  • Çocuk kilidi arızaları herhangi bir aksesuar arızası gibi görülmemeli ve yanlış yöntemlerle tamir edilmeye çalışılmamalıdır. Bu durum güvenliğinizi tehikeye atabilir. Bu nedenle çocuk kilidinin arızalanması durumunda araç servise götürülmelidir.
     
  • Çocuk kilidi arızasında yapılan yanlışlardan birisi de bu kilidin iptal edilmeye, devre dışı bırakılmaya çalışılmasıdır. Bu kilit devre dışı bırakıldığı andan itibaren arka koltuktaki çocuklar koruma altından çıkar.

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar