Kadınların gözünden oto servisler.

Öncelikle şöyle bir şey var kadınlar için arabalar bir araç değil sadece amaç olduğu bir gerçek. Peki kadınların gözünden otomobil ile ilgili arıza ya da bakıma bakış açısı nasıl? Bir çok bayan araç kullanıcısı ile yapılan görüşmeler sonrası ortaya şöyle bir durum çıkmakta. Kadınların %60 i araçları ile ilgili bir problem yaşadıklarında eşleri ya da yakınlarından yardım istemekte ve sanayiden çekinmekteler. Çokta haksız sayılmazlar tabi sanayi ortamından erkekler bile çok haz almazken kadınların sanayiye bu şekilde bakması çokta anormal sayılmaz. Peki kalan %40 bayan kullanıcısı ne yapabilir ?

Kadınlar neden sanayiye gitmekten çekinir ?

  • Aracım ile ilgili bir sorun yaşayıp sanayiye gittiğimde hangi servise gitmeliyim?
    Otocase.com sitesi üzerinden alacağınız hızlı teklif sonrası kendiniz karar verebilirsiniz.
  • Bir servise gittiğimde arıza küçük dahi olsa bayan olduğum için fazla para isteyebilirler mi ?
    Sistemimiz sayesinde belirttiğiniz soruna ilişkin fiyat teklifi size sunulacak ve extra bir masraf ile karşılaşmayacaksınız.
  • Gittiğimde arabama hemen bakarlar mı ?
    otocase.com sistemi verilen teklifi kabul etmeniz durumunda servis üzerinden size online olarak randevu oluşturacak ve gittiğinizde serviste beklemeyeceksiniz.
  • Sorunumun ne olduğunu anlatamıyorum.
    Bu durumda sizi markanız kapsamında servislerimizden birine yönlendirerek işlem öncesi fiyat alabilirsiniz.

     Yaptığımız mini anket ve görüşmeler sonrası otocase.com sitesini bayan kullanıcılara anlattığımızda çok güzel yorumlar aldık. Otocase.com olarak bizde bayanların Ankara oto sanayi ve Ankara özel servislere olan bakış açısını bünyemizde sadece profesyonel ve yetkili servis edasında çalışan Ankara özel servisler ile değiştirmeye çalışıyoruz. Üye servislerimizle bire bir görüşüp, giden müşterimizin kendini rahat ve aracını güvenle teslim edeceği servislerden seçiyoruz. 

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar