Periyodik Araç Bakımının Önemi

Türkiye’de araba kullanma oranı bir hayli fazla; bunu büyük şehirlerdeki trafik yoğunluğu görüntülerinden de anlıyoruz. Hemen her gün trafikte olan bu araçlara düzenli periyodik araç bakımı yapılıyor mu? Cevap maalesef hayır.

Otomobil sahipleri kendileri ve sevdiklerinin can güvenliğini ve çevredekilerinin can güvenliğini olası hasarlara karşı, sağlamak için mutlaka periyodik araç bakımını yaptırmalı, araç sigortası yaptırmayı ihmal etmemelidir.

Araçların bakımı ve ömrünü uzatmak için tüm aksamların zamanla değiştirilmesi gerekir. Araç bakımı yapılmadığı takdirde trafik kazaları ve hasar yaşamanız ne yazık ki çok doğal. Özellikle ‘’Fren Sistemi Bakımı’’ ve ilgili kontrollerin yapılması gerekir.

Otomobil parçalarının her birinin bir ömrü bulunur ve ne yazık ki bizler bunları dışarıdan bakarak göremeyiz. Dolayısıyla  anlaşmalı araç servisleri desteği ile değerlendirme yapılması gerekir.

Periyodik araç bakımı yaptırılmaması durumunda can güvenliğinizle ilgili sıkıntılara değindik ancak bunun bir de hasar boyutu bulunur. Eğer araç bakımını periyodik olarak yaptırmazssanız; küçük arızalar, zamanla büyümüş arızalara ve masraflara dönüşecektir.

Periyodik araç bakımı bu büyük masrafların da önüne geçecektir. Ayrıca periyodik bakım yapılan araçlar araç sahiplerini kolay kolay yollarda bırakmazlar. 
Tüm bunların tek yolu düzenli olarak araç bakımı yaptırmaktır.

 

 

 

 

 

Bünyemizde bulunan özel oto servis markaları ;

Alfa Romeo özel oto servis, Audi özel oto servis, BMW özel oto servis, Cadillac özel oto servis, Chery özel oto servis,Chevrolet özel oto servis, Chrysler özel oto servis, Citroen özel oto servis, Dacia özel oto servis,Daewoo özel oto servis,Daihatsu özel oto servis,Fiat özel oto servis,Ford özel oto servis,Geely özel oto servis,GMC özel oto servis,Honda özel oto servis,Hyundai özel oto servis,Infiniti özel oto servis,Isuzu özel oto servis,Jaguar özel oto servis,Jeep özel oto servis,Kia özel oto servis,Lada özel oto servis,Jeep özel oto servis,Lada özel oto servis,Lancia özel oto servis,Land Rover özel oto servis,Lexus özel oto servis,Lincoln özel oto servis,Lotus özel servis,Mahindra özel servisMaserati özel servis,Mazda özel servis,Mercedes özel servis,Mini özel servis,Mitsubishi özel servis,Nissan özel servis,Opel özel servis,Peugeot özel servisPorsche özel servis,Proton özel servis,Renault özel servis,Rover özel servis,Saab özel servis,Seat özel servis,Skoda özel servis,Smart özel servis,SsangYong özel servisSubaru özel servis,Suzuki özel servis,Tata özel servis,Tofaş özel servis,Toyota özel servis,Volkswagen özel servis,Volvo özel servis,Toyota özel servis

Aracınızın Tamir veya Bakıma mı? İhtiyacı var. Otocase ile Aracınızın İhtiyacını Belirten Talep Formunu Hemen Doldurun. Seçkin Servislerden Teklifler Alın.

Aracımın BAKIMI ve TAMİRİ için hiç vaktim YOK! 

Hangi SERVİSTEN kaliteli UYGUN hizmet alabilirim?

Aracımın bakımı için çok PARA öder miyim?

Bu tür endişeleriniz varsa! Doğru yerdesiniz.

Diğer Bloglar